Mijn naam is Marieke, 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters. 

In ben geboren & getogen in het mooie Brabant en hou van lekker eten en gezelligheid. Ik ben energiek, positief ingesteld en dol op de natuur.

 

Een aantal jaren geleden was ik zelf niet meer zo vitaal. Ik had gebrek aan energie en de kilo's die er in de loop van de jaren waren bijgekomen wilden maar niet weggaan door gezond te gaan eten. Ik wilde me wel beter voelen, maar ik had geen motivatie en ik wist ook niet hoe. Een vicieuze cirkel waar ik niet uitkwam. Maar ik wilde niet moe zijn, op de bank hangen en chagrijnig zijn naar mijn partner en kinderen. Mijn broeken zaten te strak en ik baalde enorm van mezelf.

 

Tot ik ontdekte hoe ik die cirkel kon verbreken en eruit stapte. En dat ging sneller als gedacht. De eerste stap gaf me genoeg energie om steeds meer nieuwe stappen te zetten en gestaag verbeterde mijn gezondheid op alle vlakken. Ik raakte de kilo's buikvet en lovehandles weer kwijt. Ik had een beter humeur, ik ging meer bewegen en meer genieten. 

 

Mijn eigen ervaring werd mijn passie en daar wilde ik graag mijn werk van maken. Mijn opleiding bij OERSTERK is een bewuste keuze geweest. Gezondheid is voor mij een totaalplaatje. Het staat voor balans op gebied van beweging, ontspanning, natuurlijke voeding, zingeving & mindset.